• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Kompetencer

Vi har kompetencer indenfor forsikring af tankskibe, tørlastskibe og supply skibe mv.
Vi kan sikre konkurrencedygtige præmier både på ny og ældre tonnage, da intet skib er bedre end manden på broen og i maskinrummet samt det rederi som står bag. Dette formidles ved direkte dialog med Lloyds syndikaterne som står bag vor reassurance program.

Dansk søforsikring

Din loyale maritim forsikringspartner
Vi er et lille firma, der har specialiseret sig i at forsikre både nyere og ældre tonnage inden for tørlast, tankskibe og supply skibe mv. Vi har gennem et tæt samarbejde med vore reassurancepartnere på Lloyds sikret, at vi kan tilbyde gunstige og konkurrencedygtige priser. Dette kan vi opnå ved at udvælge vore forsikringstagere således, at vi har en lavere skadeskvote end markedet generelt.
Grundet vor beskedne størrelse har vi lave driftsomkostninger og hurtig skadesbehandling. Vi tænker altid på vore forsikringstagere, så vi sikrer, at de kun er ude at drift i færrest muligt antal dage. Der er meget kort vej til beslutningstageren.
Vi lægger vægt på at yde en god og effektiv rådgivning over for alle klienter – såvel store som små, og såvel gamle som nye. Vores mål er at tilbyde vores kunder den bedste forsikring til den bedste pris.
Vi prøver først og fremmest på at løse problemer gennem dialog og samarbejde – og med respekt for alle sagens parter. Vi er derfor landets billigste og bedste søforsikring.
Claus Løkke

Claus Løkke

Direktør
Tlf. +45 2466 9641
Mail: cloekke@nsgf.dk

Svend Flyvbjerg

Svend Flyvbjerg

Formand
Tlf. +45 4035 7017
Mail: hs.flyvbjerg@stofanet.dk

Gert Laisbo

Gert Laisbo

Surveyor
Haveriekspert
Tlf. +45 2644 6288
Mail: laisbo@mail.com


DANSK SØFORSIKRING | FOLEHAVEVEJ 3 9000 AALBORG | TLF: 9816 1641 | MAIL: LOEKKE@DSGS.DK